29 april 2009

fight

idag satt jag, ida, calle, hampus, sofie och moa i ett grupprum och skrek åt varandra. ingen överdrift. vi satt i säkert en timme och diskuterade hur vi skulle lägga upp lektionen som vi ska ha för musikettorna. det är väldigt roligt att man kan börja bråka så mycket över en liten sak. "man kan INTE diskutera ett ämne UTAN förkunskaper!!" "MEN JO DET KAN MAN!" "NEJ DET KAN MAN INTE!!!" "JOOOO DET KAN MAAAAN!!!!!!" "MEN ÄR DU DUM I HUVET ELLER , NEEEEEJ DET KAAAN MAAAN INTEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" typ så lät diskussionen. jag älskar sånt här.

5 kommentarer:

karl sa...

tips: ha en diskussion och släng i fakta under tiden, som för den framåt : )

moawn sa...

fast vi tänkte mer fakta, med diskussion som för faktan framåt.
eller?
för.. man kan inte diskutera utan fakta..

Karl sa...

men alla vet ju någonting, det är inte som att man inte kan lite EU liksom (:

Ida sa...

Så sjukt kul! Det du säger Karl var det Calle och Hampus förespråkade. Sen utmynnade dock diskussionen i hurvida man kan diskutera utan några som helst förkunskaper vilket man självklart INTE kan. Så fort man får reda på någonting då är man ju inte utan förkunskaper längre fast det påstod Calle och Hampus. Åh det var roligt! Haha

Axel sa...

Haha, jo man är fortfarande i diskussionen utan förkunskaper. Däremot förvärvar man sig visst vetande under debattens gång som inte kan kallas förkunskaper eftersom man inte får dem före diskussionen ;D Så jo, man kan helt klart diskutera utan några förkunskaper. Det gör jag hela tiden.